Vakantiestudio

Een vakantiestudio is een geweldige accommodatie om vakantie te vieren met je partner of een vriend(in). 

De vakantiestudio van VakantieStudioGrou staat in Friesland aan het water. Geniet van de rust, vrijheid en de Friese vriendelijkheid op deze prachtige locatie. 

 

Vakantie in Friesland op eigen manier

In een vakantiestudio kun je op je eigen tempo en op je eigen manier vakantie vieren. De tweepersoons studio op de begane grond is voorzien van een eigen keuken. Zo kun je lekker koken wat jij wilt en eten wanneer je wilt. Je zit niet vast aan de dure prijzen en ontbijt- en dinertijden van een hotel. Heb je even geen zin om te koken? Maak dan gebruik van de barbecue in de patio. De patio ligt aan het water, dus je kunt in je vakantie heerlijk genieten van het uitzicht dat Friesland met zich meebrengt. Of ontdek het pittoreske centrum van Grou dat op enkele minuten afstand van de studio ligt. Hier kun je heerlijk eten in goede én gezellige restaurants. 

 
Faciliteiten in de vakantiestudio

In de vakantiestudio in Grou beschik je over een eigen ingang, eigen sanitair, een privé terras en de mogelijkheid om onbeperkt te ontspannen in de gezellige loungehoeken aan het water. Dat is het mooie van Grou en Friesland: vakantie kun je heerlijk vieren op en aan het water. 

 

Uiteraard kun je genieten van nog veel meer faciliteiten in de studio in Grou. Zo heb je een televisie, koelkast, wasmachine, vaatwasser, wifi en nog veel meer. Ontdek alle faciliteiten

 

Boek nu  Meer foto's

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudioGrou ligt aan het water in Friesland. Vaar over het Pikmeer of ontdek lopend het sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn gezellige restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime, zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te ontspannen. Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van de vakantiestudio zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! Je kunt in Grou een boot huren.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102