Blokhut

Heb je altijd al in een knusse en luxe blokhut willen overnachten? Dan is dit je kans. 

VakantieStudioGrou heeft niet alleen een vakantiestudio en vakantiekamer, maar ook een blokhut waar je in kunt verblijven. De blokhut is het Tiny House van VakantieStudioGrou en staat in de tuin. Je hebt uitzicht over het water. De blokhut is geschikt voor twee personen. Of het nu lente, zomer of herfst is: de blokhut is een prachtige accommodatie om kennis te maken met het prachtige Friesland!

 

Faciliteiten in de blokhut

De blokhut is aan de buitenkant geschilderd in een prachtige blauwe kleur. In de blokhut vind je voorzieningen en faciliteiten, zoals: goede airco in de sfeervolle slaapkamer, verwarming, luxe badkamer met vloerverwarming, keuken met mogelijkheid tot een mobiele elektrische kookplaat, privéterras voor de ingang en nog veel meer. Ontdek alle faciliteiten

 

Omgeving van de blokhut

De blokhut grenst aan de gemeenschappelijke en overdekte patio. De patio is voorzien van een infrarood verwarming, houtkachel, wc, barbecue, keukentje, koelkast en kast met kookgerei. Met mooi weer kun je hier heerlijk beschut zitten, en met minder weer kun je de patio afsluiten. Zo kan je er een gezellige huiskamer van maken. Is het warm weer? Spring in het water vanaf de ponton of huur een boot om lekker te varen. Er is een jachthaven vlak bij de blokhut, dus je zit binnen enkele minuten op het water van Friesland. Ook kun je vissen bij de vissteiger, zwemmen bij het strandje, van de zon genieten op het privéterras van de blokhut of ontspannen op de loungeplekken.

 

 

Boek nu   Meer foto's

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudioGrou ligt aan het water in Friesland. Vaar over het Pikmeer of ontdek lopend het sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn gezellige restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime, zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te ontspannen. Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van de vakantiestudio zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! Je kunt in Grou een boot huren.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102