Je kunt vanaf 15.00 uur de gehuurde accommodatie van VakantieStudioGrou in. Het is wel mogelijk om eerder de sleutel van de accommodatie te vragen, zodat je niet meer hoeft in te checken. 

Om 12.00 uur moet je de accommodatie van VakantieStudioGrou hebben verlaten. Later uitchecken is alleen mogelijk in het laagseizoen en dat kost € 15,00 extra.

Ja, het is mogelijk om 7 dagen voor aankomst te annuleren of om te boeken.

Kinderen die al wat ouder zijn om in een eigen kamer te overnachten mogen mee.

Nee, dat mag niet. Dit komt omdat er al dieren op het terrein zijn, namelijk de hond Eize (een Wetterhoun) en loslopende kippen. Om confrontaties en geluidsoverlast te voorkomen, zijn eigen honden (of andere huisdieren) niet toegestaan.

Op de kamers vind je een koffiezetapparaat en waterkoker. Ook heb je een eigen koelkastje met daarin het eigen geproduceerde Zonnig Grou Bier als welkomstdrankje. Kijk voor alle faciliteiten op de pagina’s van vakantiestudiovakantiekamer en blokhut.

Ja. Iedere accommodatie heeft zijn eigen ingang, dus je hebt gewoon privacy. Alleen de patio met het keukentje en de barbecue is gemeenschappelijk. Wil je complete privacy? Dan kun je er ook voor kiezen om met een grotere groep alle accommodaties af te huren. Dan heb je de patio helemaal privé. 

In de gemeenschappelijke patio van VakantieStudioGrou staat een houtkachel, infraroodkachel, een keuken met koelkast en een barbecue op gas. Hier kun je gezellig koken of barbecueën. Of je kunt het centrum van Grou in gaan. Hier bevinden zich goede en gezellige restaurants. 

Ja, de Poiesz supermarkt is op loopafstand van VakantieStudioGrou. De Jumbo en Lidl zijn ongeveer 15 minuten lopen of 7 minuten fietsen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om een boot te huren. Watersportbedrijf Anja ligt op 500 meter afstand en is de dichtstbijzijnde mogelijkheid. Ga naar de website van watersportbedrijf Anja voor meer informatie. Wil je een sloep huren? Ga dan naar de website van Sloep Huren Grou voor meer informatie.

De jachthaven van Grou grenst aan VakantieStudioGrou. Boten die hoger zijn dan 70 cm vanaf de waterlijn kunnen in de jachthaven aanmeren. Alle boten die lager zijn kunnen onder het bruggetje door en aanmeren bij de accommodatie.

Een fiets ter plaatse huren of alvast reserveren voor je verblijf kan bij Joop Zandberg. Kijk op de website van Joop Zandberg voor meer informatie. 

Vanaf startlocatie Grou kun je de pontjesroute fietsen. Vandaaruit kun je naar natuurgebied Eernewoude. Met de boot of kano kun je direct naar natuurgebied Eernewoude varen. Maar je kunt ook varen naar andere dorpen of steden; vanaf Grou kun je met de boot alle kanten op.

Jazeker, 300 meter van VakantieStudioGrou is een leuk strandje waar je kunt zitten en zwemmen.

Ja. De trailerhelling ligt op 300 meter afstand van VakantieStudioGrou.

De trailer kun je parkeren bij de trailerhelling. Kom je met de auto, dan kun je deze gratis parkeren op het privéterrein bij VakantieStudioGrou. 

Jazeker, op 200 meter afstand van VakantieStudioGrou is een groot parkeerterrein waar een laadpaal staat. Er zijn ook twee laadpalen bij de Poiesz supermarkt.

Ja dat mag, er is voldoende ruimte om te vissen. Aan het kanaal, op 500 meter afstand van VakantieStudioGrou, zijn visplekken gemaakt.

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudioGrou ligt aan het water in Friesland. Vaar over het Pikmeer of ontdek lopend het sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn gezellige restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime, zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te ontspannen. Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van de vakantiestudio zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! Je kunt in Grou een boot huren.