VakantieStudio Grou heeft een tweepersoons vakantiekamer op de eerste verdieping. De sfeervolle accommodatie heeft een eigen ingang en sanitair. De vakantiekamer heeft een balkon met uitzicht over het water. VakantieStudio Grou beschikt over een ruime zonnige tuin aan het water met een gezellige loungehoek waar u lekker kunt relaxen. Ook kunt u als gast gebruik maken van de patio met buitenkeuken, bbq en houtkachel.

 

De vakantiekamer ligt direct aan het Pikmeer op steenworp afstand van het gezellige sfeervolle centrum van Grou. Met tal van restaurants, cafés en winkeltjes.

 

Boek nu   Meer foto's   

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudio Grou ligt aan het water. Wandel langs het Pikmeer en ontdek het gezellige sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn sfeervolle restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudio Grou beschikt over een ruime zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te relaxen. U kunt uw auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van onze locatie zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! De mogelijkheid om een boot te huren is op korte afstand aanwezig.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102