Vakantiekamer

De vakantiekamer van VakantieStudioGrou is bijna hetzelfde als een hotelkamer, maar dan net wat beter. Door het raam van de vakantiekamer heb je het mooiste uitzicht over Friesland. Je zit namelijk aan het water en kijkt uit over het Pikmeer vanaf je eigen balkon! Dat is pas genieten.

 

Vakantiekamer met alles wat je nodig hebt

De vakantiekamer in Grou (Friesland) is geschikt voor twee personen en is onderdeel van het huis van de gastvrije Jacqueline, eigenaar van VakantieStudioGrou. De vakantiekamer heeft een eigen ingang via de buitentrap. Ook kun je genieten van een ruime en zonnige tuin aan het water die bij VakantieStudioGrou hoort. Verder is er een gezellige loungehoek waar je helemaal tot rust kan komen. Heb je trek gekregen? Dan kun je gebruikmaken van de buitenkeuken of barbecue in de patio. Toch liever in het centrum van Grou een hapje eten? Op een paar minuten afstand van de vakantiekamer in Grou vind je gezellige en sfeervolle restaurants, cafés en winkeltjes. 

 

Faciliteiten in de vakantiekamer

In de vakantiekamer vind je faciliteiten zoals een televisie, koelkast, eettafel, koffie en thee, magnetron, wastafel en nog veel meer. Ontdek alle faciliteiten

 

Boek nu   Meer foto's   

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudioGrou ligt aan het water in Friesland. Vaar over het Pikmeer of ontdek lopend het sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn gezellige restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime, zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te ontspannen. Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van de vakantiestudio zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! Je kunt in Grou een boot huren.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102