Overnachten in een luxe blokhut aan het water

Boek onze knusse blokhut met een privé badkamer, toilet, keuken en terras. De blokhut is gelegen aan het water in het centrum van Grou en grenst aan de jachthaven. Bij aankomst staat een Zonnig Grou Biertje in de koelkast voor je klaar. Dit biertje is speciaal in opdracht voor VakantieStudio Grou gebrouwen. Met mooi weer is het goed vertoeven op het privéterras, de tuin of op de vissteiger. In de patio is voor de gasten, een keuken met bbq, koelkast, eettafel en een gezellige loungeplek met houtkachel. De blokhut is goed geïsoleerd en heeft airco en verwarming. 


Een ideale locatie om kennis te maken met het mooie Friesland!

 

Boek nu   Meer foto's

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudioGrou ligt aan het water in Friesland. Vaar over het Pikmeer of ontdek lopend het sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn gezellige restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime, zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te ontspannen. Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van de vakantiestudio zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! Je kunt in Grou een boot huren.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102