VAKANTIESTUDIO GROU

VakantieStudio Grou ligt aan het water in het centrum van Grou, het watersportdorp in het hart van Friesland. Deze plek is gezien de centrale ligging, de ideale plek voor zakelijk of recreatief verblijf.

 

VakantieStudio Grou heeft 3 accommodaties te huur in Grou. De accommodaties beschikken allemaal over een eigen ingang en sanitair. Er is gratis WIFI en een parkeerplaats voor onze gasten. Als extra service is er in de grote tuin een patio met buitenkeuken, bbq, houtkachel en een gezellige loungehoek. 

 

Alle ingrediënten voor een fijn verblijf zijn aanwezig!

Vakantiestudio met terras

studio-sectie

 

Tweepersoons-studio op de begane grond. Deze ruime studio is voorzien van een keuken en een privé terras aan het water. 

 

Vakantiekamer met balkon

balkonkamer-sectie

 

Tweepersoons vakantiekamer op de eerste verdieping. De vakantiekamer heeft een balkon met fantastisch uitzicht over het Pikmeer.

 

Blokhut aan het water

blokhut-sectie

 

In de ruime tuin staat onze tweepersoons blokhut met privéterras. De blokhut heeft een eigen badkamer en apart toilet. 

 

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudio Grou ligt aan het water. Wandel langs het Pikmeer en ontdek het gezellige sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn sfeervolle restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudio Grou beschikt over een ruime zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te relaxen. U kunt uw auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van onze locatie zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! De mogelijkheid om een boot te huren is op korte afstand aanwezig.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102