VakantieStudio Grou heeft een tweepersoons vakantiekamer op de eerste verdieping. De sfeervolle accommodatie heeft een eigen ingang en sanitair. De vakantiekamer heeft een balkon met uitzicht over het water. VakantieStudio Grou beschikt over een ruime zonnige tuin aan het water met een gezellige loungehoek waar u lekker kunt relaxen. Ook kunt u als gast gebruik maken van de patio met buitenkeuken, bbq en houtkachel.

 

De vakantiekamer ligt direct aan het Pikmeer op steenworp afstand van het gezellige sfeervolle centrum van Grou. Met tal van restaurants, cafés en winkeltjes.

 

Boek nu   Meer foto's   

-terras-parasol

Watersportdorp Grou

VakantieStudioGrou ligt aan het water in Friesland. Vaar over het Pikmeer of ontdek lopend het sfeervolle centrum van Grou. Hier zijn gezellige restaurants, cafés en winkeltjes.

-zon-picknick

Ontspannen verblijf

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime, zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes om lekker te ontspannen. Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein.

-bootverhuur

De omgeving ontdekken per boot

Op 200 meter van de vakantiestudio zit het zeilcentrum en een trailerhelling om een boot te water te laten. Geen eigen boot? Geen probleem! Je kunt in Grou een boot huren.

 

Direct persoonlijk contact

Bel:+31(0)6 2204 8102